+45 44 84 37 56

sales@granudan.dk

Zyvax

Zyvax & Granudan har udviklet en eksklusiv serie af produkter kaldet "BreeZ", som distribueres af Granudan globalt.

Zyvax’ slipmidler kom på markedet i slutningen af 80’erne. Siden da har produkterne resulteret i priser og anerkendelser blandt kunder i flere af de brancher, der er blevet introduceret for produkterne. Zyvax’ slipsystem er baseret på specielle polymerer, som hærder på overfladen af formen; derfor vil der ikke forekomme ophobning eller overførsler af slipmidlet. Dette er i modsætning til slipsystemer, der indeholder voks eller silikone. Zyvax’ vandbaserede slipmidler fjerner brandfarlige og giftige kemikalier fra arbejdsområder og sikrer et sundt miljø for medarbejderne.

 

Produktguide

Med Zyvax får du seks måder
at spare penge på:

1. Ren kemi

100% vandbaserede klargørelser med rengøringsmidler og slipmidler. Medarbejdere kan fortsætte arbejdet lige ved siden af formen uden lugtgener og sikkerhedsudstyr.

2. God dækevne

1 liter slipmiddel dækker ca. 130 m2 ved korrekt anvendelse.

3. Maksimal produkteffektivitet

Flere støbninger. Nu kan dit produktionsteam bruge mere tid på at støbe og mindre tid på at forberede og vedligeholde forme.

4. Pålidelig ydeevne

Du får den ydeevne, du forventer, hver gang og fra hver dunk! Vores produktion har opnået AS9100 og ISO 9001 certificering!

5. Innovation

Ny formular der giver støbninger med det helt korrekte niveau af mat finish, selv fra blanke forme. Ny stærkere, vandbaseret polymer i BreeZ (ikke-VOC).

6. Økonomisk

Store besparelser i tid og omkostninger ved formvedligehold. Hærdetider på kun 15 minutter for både forsegler og slipmidler, og der er ikke krav om noget dyrt sikkerhedsudstyr.   

Indhent pris og information

Bestil en prøvepakke

Er du nysgerrig på vores produkter eller usikker på, hvilke du skal købe.

Så bestil en af vores prøvepakker, med udvalgte produkter