+45 44 84 37 56

sales@granudan.dk

OM GRANUDAN

Vi tilbyder

Granudan er eksklusiv leverandør og teknisk repræsentant for helt unikke formslipsystemer udviklet i samabejde med bl.a. Zyvax og ChemTrend til den globale Vindmølle og Komposit industri.

Vi tilbyder en produktgruppe af miljøvenlige, vandbaserede slipmiddelsystemer specielt udviklet til bl.a. vindmøllevinge produktioner. “Green Chemistry to Green Energy”.

Derudover anvendes vores brede sortiment af formslipmidler til kompositstøbninger indenfor bilindustrien, transport, marine, fly, sports- og militærudstyr, kunstmarmor og polymerbeton. Vores unikke sortiment går under eget brand. Dertil tilbyder vi øvrige kommercielle produkter fra førende producenter af formslipmidler (Release agents). 

Vores mission er kontinuerligt at sikre et optimeret formvedligeholdelsesprogram og dermed sikre opnåelse af størst mulige økonomiske og tidsmæssige besparelser for vores kunder. Med fokus på miljøet forsøger vi at udbrede brugen af grønne kemikalier i produktioner rundt omkring i verden. Vi ønsker at være din fortrukne partner og leverandør af grønne løsninger til formvedligehold.

Vi leverer ikke et produkt,
men en løsning

Hvorfor Granudan?

Tæt support og træning

En uafhængig og løsningsorienteret partner

Værktøj og udstyr til påføring af produkter

Global levering

Erfaring og viden indenfor et nicheområde

Ekspertise i grønne slipsystemer til komposit

Vores løsning

Kemikalier

Påførings -
værktøjer

Slibe -
løsninger

Service
team

Reparationer

Tæt kontakt til kunden

Hos Granudan ved vi alt om vigtigheden i at finde de rette produkter, og hvordan forkert brug eller valg af produkt kan få indflydelse på hele produktionen. Derfor sætter vi en stor dyd i at holde tæt kontakt med vores kunder, og på den måde sikre at kunden har den nødvendige viden og træning ift. vores produkter. Et teknisk samarbejde medfører også, at vi hele tiden kan sikre kunden, nye og optimerede løsninger.

Global tilstede-værelse

Vi har kontorer og lagerhuse i både USA, Kina og Danmark, hvilket sikrer høj leveringssikkerhed og logistisk styring.

Indhent pris og information

Bestil en prøvepakke

Er du nysgerrig på vores produkter eller usikker på, hvilke du skal købe.

Så bestil en af vores prøvepakker, med udvalgte produkter