+45 44 84 37 56

sales@granudan.dk

Schütze Sprøjteløsninger – Industri

Granudan tilbyder markedets førende sprayløsninger til påføring af formfrigørelsesmidler fra Alfred Schütze, Tyskland. Deres højkvalitetsudstyr giver fleksibilitet og brugervenlighed og vil hjælpe med påføringen af formslipmidler til komplekse støbninger.

Med Alfred Schützes sprayløsninger er din investering sikret med et omfattende program af reservedele, herunder høj teknisk ekspertise og hurtige leveringstider fra Granudan´s skandinaviske lager og logistik.

Læs vores brochure fra Schutze for mere information

Klik på den brochure du ønsker at læse

Produkt Overview

Spray Valve

Fine Spray Gun

Materiale Tryktank

Hvorfor Schütze?

"

Sprayteknologi betyder for os højeste standarder for præcision og kvalitet. Især de små dele i en sprøjtepistol påvirker og afgør effektiviteten af et apparat. Dyse-, nåle- og luftkapseldesign modtager altid vores største opmærksomhed. For at imødekomme de aktuelle og fremtidige krav, der stilles til os ved design af moderne sprøjteteknikker, sætter vi altid standardniveauet til at være af meget høj orden. Kontinuerlige investeringer i moderne produktionsmetoder garanterer optimale kvaliteter af dyser, nåle, luftkapper og andre komponenter i SCHÜTZE-produkter.

"

Indhent pris og information

Bestil en prøvepakke

Er du nysgerrig på vores produkter eller usikker på, hvilke du skal købe.

Så bestil en af vores prøvepakker, med udvalgte produkter