+45 44 84 37 56

sales@granudan.dk

Form reparation – Service team

Granudan service – Formvedligehold

Granudan hjælper ikke blot vores kunder med at udvikle og igangsætte brugen af unikke miljøvenlige, grønne formslipsystemer.

Som eneste leverandør kombinerer vi også muligheden for at udføre onsite serviceopgaver i alt indenfor formvedligehold gennem vores partner firma, MouldProtec. Det gælder både installation, reparation, overfladebehandling, træning og sparring.

Vi samarbejder med førende producenter af form-gelcoats og resiner, og medbringer gerne alle nødvendige råvarer og værktøjer til den givne opgave efter kundens ønsker og specifikationer.

Kan man lave en ny overflade på en nedslidt komposit-form?
Dette spørgsmål får vi ofte fra kunder, som ønsker at forlænge levetiden på eksisterende forme, fremfor at skulle investere i en ny omkostningstung støbeform.
Intet problem! – den klarer vi også. Vi har i dag et fuldt udviklet koncept til både small scale og large scale projekter (vinge-forme, båd-skrog mm.)

Vi forbedrer og udvikler kontinuerligt nye innovative metoder og teknikker – i tæt samarbejde med industriens innovative pionerer. Det sparer tid, og sikre en høj standard. Husk altid, jeres formes tilstand er direkte afhængig af en daglig god beskyttelse, et godt vedligehold og et præventivt mindset til at sikre et stabilt produktionsflow med et kontinuerligt højt årligt output. Det er her succesen ligger – gå endelig ikke på kompromis med denne (ofte oversete) betydning.

Hvorfor os?
Fordi vi ikke laver andet….hver dag! Det sikre stabilitet, tillid, holdbarhed og kvalitet i det færdige resultat.

Se mere på vores service site: www.mouldprotec.com

 

Indhent pris og information

Bestil en prøvepakke

Er du nysgerrig på vores produkter eller usikker på, hvilke du skal købe.

Så bestil en af vores prøvepakker, med udvalgte produkter