+45 44 84 37 56

sales@granudan.dk

HVORFOR OS

Vi tilbyder samlede løsninger

Vi sælger ikke kun et kemisk produkt men en samlet løsning til hele formvedligeholdelsesprocessen. Både kemikalier, påføringsværktøjer, service teams, reparationer, slibeløsninger osv. Når du har os, behøver du ikke andre leverandører. Vi er ikke afhængige af enkelte producenters løsninger, vi udvælger de helt rette løsninger, der er specifik for hver kunde – unikke på markedet.

Vi leverer ikke kun et produkt,
men en samlet løsning

Hos Granudan gør vi alt for at sikre vores kunder den bedste service. Det er dét, der gør os til den rette partner og leverandør for dig!

Vores løsning

Kemikalier

Påførings-værktøjer

Slibe-
løsninger

Service
team

Reparationer

Stort udvalg af vandbaserede produkter

Vi vil gerne bidrage til den grønne udvikling, væk fra giftige kemikalier og sikre bedre arbejdsmiljøer. Det er netop derfor, at vi har specialiseret os indenfor effektiv grøn kemi. Med vores grønne løsninger er der:

Vi fjerner behovet for værnemidler og giver større fleksibilitet i produktioner uden krav til nedlukninger af omkringliggende processer grundet giftige dampe.

Vi eliminerer udfordringerne ved bortskaffelse af giftigt affald.

Vi sikrer hurtig levering globalt uden dyre afgifter for farlige produkter – hurtigere og bedre fleksibilitet ift. presserende leveringer samt bedre opbevaringsmuligheder for kunden.

Kontakt os i dag

PFAS-frie produkter: Alle vores produkter er PFAS-frie og uden fluorholdigt teflon-relateret kemi, for at sikre den højeste sikkerhed for dine medarbejdere og vores miljø.

Teknisk træning

Granudan tilbyder kurser og teknisk træning i brugen af vores slipmidler. Dette sikrer videndeling, lokal tilpasning samt korrekt udnyttelse af de mange fordele – og besparelser – vores vandbaserede slipsystem bringer til kunder med forskellige produktionsmiljøer. Lær hvordan man forlænger formenes levetid, opnår højere ydeevne og pålidelighed, begrænser antallet af pauser og får et bedre produktionsudbytte. Med vores produkter skal du bruge mindre end konkurrenternes. 

​Udover slipmidler forhandler vi også komplementære produkter såsom påføringsværktøjer og udstyr, mopper og klude, sprøjtepistoler og overfladebehandlingsprodukter i form af slibe- og polermidler fra Farécla. Vi tilbyder også anerkendte designs af indfarvede granulater til solid surface og kunstmarmorindustrien. Vi lagerfører et utal af farvekombinationer og sikrer hurtig leveringstid til vores kunder.

​Granudan er i dag repræsenteret med lager og salgskontorer i Danmark, Kina og USA.

Interesseret? Kontakt os for mere information.  

Kontakt os i dag!

Indhent pris og information

Bestil en prøvepakke

Er du nysgerrig på vores produkter eller usikker på, hvilke du skal købe.

Så bestil en af vores prøvepakker, med udvalgte produkter