Silicone Heating Blanket – 230V-2500W, 0-120°C. Size: 2000x430mm. Uninsulated.

692,87 Ekskl. moms

I samarbejde med Kuhlmann sælger vi disse uisolerede varmetæpper er det optimale produkt, når det kommer til, sikkert og effektivt, at skulle opvarme elementer til en specifik temperatur.

De uisolerede varmetæpper gør det nemt, at opvarme bl.a. kompositmateriale, carbon, Epoxy prepreg og sørger for en sikker og jævn temperaturfordeling på overfladen af materialet. Tæppet fungerer derfor, som en perfekt varmefordeler på det ønskede materiale.

Varmetæpper bruges i mange industrier, bl.a. til reparation af vindmøllevinger, reparation og produktion af både i marineindustrien, samt til flyindustrien.

Dette varmetæppe er designet i hårdfør, men fleksible og lette materialer og med mulighed for, at opvarme til en maksimal temperatur på 120°C. Varmetæppet er uden isolering, hvilket gør kontakten med elementet perfekt og giver maksimal og jævn varmefordeling.

Varmetæppet fås med temperaturstyring med en Jumo termostatboks.

Varmetæpperne fås i mange standardstørrelser med forskellig effekt, som kan ses i nedenstående specifikation. Ønskes en specialstørrelse og/eller effekt, er vi naturligvis også leveringsdygtige i dette. Kontakt os for yderligere detaljer samt leveringstid.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): GR-08-9294A Kategori:
Få Pris & Information