+45 44 84 37 56

sales@granudan.dk

FORMSLIPMIDLER OG
PÅFØRINGSVÆRKTØJER

til plast-, komposit- og vindindustrien

20 års ekspertviden og -erfaring
0
Produkter til alle stadier af formvedligehold
0
Specialister i grønne kemikalier
0

Velkommen til granudan

Din partner og konsulent i grønne slipløsninger

Granudan er en eksklusiv leverandør af innovative overflade produkter og tekniske løsninger indenfor formvedligehold ved støbning af avanceret komposit- og  plast-emner. Vi er din tekniske partner og udvælger kundespecifikke løsninger fra vores brede udbud af kemiske formslipmidler med en praktisk og erfaren tilgang. Vores mission er at sikre et optimeret program til formvedligholdelse inkl. vores nøje udvalgte hjælpematerialer, og derved sikre de bedst mulige økonomiske og tidsmæssige besparelser for vores kunder. Vi er eksperter i grønne løsninger, og det er vores ambition, at sikre at grøn kemi får større indpas i flere produktioner og industrier – både for medarbejderne og for vores verden.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores løsninger til komposit industrien.

Vi leverer ikke et produkt
men en løsning

Industrier

Vores produkter anvendes i dag i forskellige produktioner og industrier, herunder; vind, automotive, marine, fly, sportsudstyr, militær, kunstmarmor, polymerbeton samt andre kompositmaterialer og glasfiberforme.

Vi står for kvalitet, produktivitet og bæredygtighed

Vindindustrien

Vores ekspertiseområde er grønne løsninger til vingeproduktioner på global plan. Vi anbefaler vores vandbaserede slipmidler

Marine

Prøv vores unikke Flex-Z slipsystem. Dertil vores anerkendte poleringsmidler fra Farécla til vedligeholdelse af både og bådforme. .

Bilindustrien

Vores slipmidler, slibeløsninger til vådslibning og poleringsmidler er ideelle til bilindustrien

Kunstmarmor

Brug vores granulater, slibeløsninger og slipmidler tilegnet kunstmarmorproduktioner.

Industrielle GRP-produktioner

Vores slipmidler, rengøringsmidler, slibemidler, fiberskrabere, bomuldsklude osv. bruges på en lang række kompositproduktionssteder globalt.

Hvorfor os

Vores mission er kontinuerligt at sikre et optimeret formvedligeholdelsesprogram og dermed sikre opnåelse af størst mulige økonomiske og tidsmæssige besparelser for vores kunder. Med fokus på miljøet forsøger vi at udbrede brugen af grønne kemikalier i produktioner rundt omkring i verden. Vi ønsker at være din fortrukne partner og leverandør af grønne løsninger til formvedligehold.

Get your news from the industry here!

Signing up for Granudan newsletter will get you the latest news from the industry. Be the first to know about events and products updates.

Marketing by

Indhent pris og information

Bestil en prøvepakke

Er du nysgerrig på vores produkter eller usikker på, hvilke du skal købe.

Så bestil en af vores prøvepakker, med udvalgte produkter