Knud Bro Allé 4
+45 44 84 37 56

Zyvax introduction

Zyvax Introduktion

Vandbaseret & opløsningsmiddels baseret slipsystem

Granudan ApS er en international agentur- og servicevirksomhed, der blandt andet har specialiseret sig i formslipmidler fra Zyvax.

Zyvax har gennem tiden vundet stor anerkendelse indenfor Aerospace, Automotive og andre high advanced komposit produktioner.

Vores formslipmidler danner en glat og beskyttende hinde på støbeforme, således emnerne ikke sidder fast under produktionen. Dertil kommer, at Zyvax hærder på formens overflade (polymerbaseret), ligesom de vandbaserede produkter kan håndteres uden beskyttelse og lugtgener.

Du kan benytte Zyvax i temperaturer op til 480 grader

Zyvax er et af de stærkeste slipsystemer, der findes i verden, og det skal bemærkes, at de opløsningsbaserede slipsystemer giver væsentlig flere afformninger mellem påførsel (touch-up) end de vandbaserede slipsystemer.

Desuden er de opløsningsbaserede slipsystemer termisk stabile indtil 480 grader, og de vandbaserede er op til 280 grader.

Derfor giver Zyvax systemerne dig mulighed for anvendelse i langt de fleste produktionssammenhænge end mange andre slipsystemer.

Granudan anbefaler altid Zyvax’s opløsningsmiddelbaserede slipsystemer til de kunder, der ønsker højst mulig produktivitet, og med færre krav til miljø og H&S. Dette da de dels kan minimere tidsforbruget til klargøring af forme, og dels da de kan øge antallet af afformninger mellem påførsel.

Undgå voks & silikone med slipmidler fra Zyvax

Zyvax er baseret på 100% specialformulerede polymerer, som hærder ud (polymeriserer) på formens overflade.

Det betyder, at der ingen opbygning sker og minimal til ingen overførsel ved korrekt anvendelse. Hvorimod andre produkter typisk indeholder voks eller silikone.

Har du nogen spørgsmål til vores Zyvax produkter?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis din virksomhed er baseret i Danmark, og du ønsker at bestille Zyvax. Eller hvis du blot har spørgsmål til produkterne, og om det vil være det rette i din situation.

Du kan ringe eller skrive til os for at aftale nærmere.