Ultraheat PS-Silicone Heating Blanket – 230V-1140W, 0-120°. Size: 2000x500mm. Insulated – digital.

641,07 Ekskl. moms

I samarbejde med Kuhlmann sælger vi disse højtemperatur varmetæpper er det optimale produkt, når det kommer til, sikkert og effektivt, at skulle opvarme elementer til en specifik temperatur.

Varmetæpperne gør det nemt, at opvarme bl.a. kompositmateriale, carbon, Epoxy prepreg og sørger for en sikker og jævn temperaturfordeling på overfladen af materialet. Tæppet fungerer derfor, som en perfekt varmefordeler på det ønskede materiale.

Varmetæpper bruges i mange industrier, bl.a. til reparation af vindmøllevinger, reparation og produktion af både i marineindustrien, samt til flyindustrien.

Dette varmetæppe er designet i hårdfør, men yderst fleksible og lette materialer og med mulighed for, at opvarme til en maksimal temperatur på 120°C. Varmetæppet er med 7mm isolering, der både sørger for, at holde på varmen, men samtidigt også gør tæppet modstandsdygtigt indendørs og udendørs og sikrer derved en længere levetid.

Varmetæppet kan fås med temperaturstyring med en Jumo termostatboks.

Vores varmetæpper fås i mange standardstørrelser med forskellig effekt, som kan ses i nedenstående specifikation. Ønskes en specialstørrelse og/eller effekt, er vi naturligvis også leveringsdygtige i dette. Kontakt os for yderligere detaljer samt leveringstid.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): GR-13-1246HTDT Kategori:
Få Pris & Information