GRANUDAN, Waterclean

Contact for price

Granudan Waterclean (Vandbaseret)

Produktet er meget effektivt og fjerner alt! Både forseglingsmidler, slipmidler mv. Et oplagt middel til klargøring af overflader til maling, eller andre processer, som kræver en komplet ren overflade. Samtidig er Waterclean udviklet for at tilvejebringe et effektivt vandbaseret alternativ til opløsningsmiddel baserede afrensningsmidler så som “Granudan Mold Cleaner“.

Skal anvendes med vand og må ikke tørre ud på overfladen. Fjernes med vand efter afrensning.

Dette produkt er let at anvende og indeholder ingen (PFAS) fluorholdige stoffer og er derfor ikke sundhedsskadelige for miljøet eller i produktionen.

Prisen er angivet pr. liter

Minimumskøb 1 dunk (4 liter)

Varenummer (SKU): ZYWATCL003 Kategori:
Få Pris & Information

Beskrivelse

Granudan Waterclean

Produkt information:

Granudan Waterclean er et vandbasseret rengøringsmiddel. Dette produkt er et yderst effektivt og miljøvenligt middel, som kan løse de opgaver og opfylde de krav, som i dag stilles til den moderne produktionsvirksomhed

I dag kan det heldigvis lade sig gøre, at erstatte en lang række sundhedsskadelige opløsningsmidler med mere miljøvenlige produkter, og det er et sådan produkt vi her har udviklet.

Waterclean eliminerer behovet for slibning og vask med opløsningsmidler ved klargøring af dele til maling, limning eller andre processer, som kræver en komplet ren overflade.

Vores Waterclean benyttes til sikker og effektiv afrensning af formoverflader, samt overflader på færdigstøbte emner.

Granudan anbefaler at bruge dette produkt som et effektivt og miljøvenligt alternativ til opløsningsmiddelbaserede rengøringsmidler så som “Granudan Mold Cleaner“.

Påføring:

  1. Påfør et lille smule Waterclean direkte på overfladen.
  2. Benyt en fugtig klud “Granudan bomuldsklude” (kun fugtet med vand), skrub herefter overfladen. Arbejd i små sektioner indtil hele overfladen er skrubbet. Lad ikke Waterclean tørre på overfladen. Ved rengøring af meget store overflader kan en polér/slibemaskine “Farecla G plus electric rotary polishing machine” anvendes med grovere polerskiver.
  3. Ved fjernelse af Waterclean benyttes kun vand. Dette kan gøres med en våd klud, eller en vandsprøjte.
  4. Rens indtil alle urenheder på overfladen er væk, og denne “føles” ren.
    • Lav vand prøven
  5. Tør overfladen efter, enten med rene tørre klude, eller ved at benytte varmluft eller anden påføring af varme til formoverfladen.
  6. Overfladen er herefter klar til påføring af sealer, som f.eks. “Granudan, Sealer BN201“.

Yderligere information

Slipsystemer

Rengøre

Du kunne også være interesseret i...