GRANUDAN, Sealer BN201

Contact for price

Granudan Sealer BN201 (Vandbaseret)

Sealer BN201 er en vandbaseret forsegler og et alternativ til “Granudan Sealer GP“. Sealer BN201 er specificeret og gennemtestet til produktioner bl.a. indenfor vindmølleindustrien.
Øvrige brancher anvender dog også produktet med stor succes.

Produktet lukker alle porer og mindre ridsedannelser i formoverfladen og skaber en ny stærk semi-glansfuld beskyttende hinde. Produktet kan anvendes på både epoxy, polyester og metal.

Sealer BN201 danner sammen med vandbaserede slipcoats som f.eks. “Aqua Slipcoat 506“, “Release 707” og “Watershield“, Granudan’s velkendte vandbaserede slipsystem dedikeret til glasfiber-produktion.

Kort hærdetid mellem lag og kort efterhærdning ved opvarmning af formoverflade til f.eks. 70+ grader.
Sealer BN201 er en af vores mest foretrukne vandbaserede sealere globalt.

Dette produkt er let at anvende og indeholder ingen (PFAS) fluorholdige stoffer og er derfor ikke sundhedsskadelige for miljøet eller i produktionen.

Hærdningstid: 30 min (3-4 lag på komposit forme)

Termisk stabil op til 280°C

Dækevne: ca. 130 m2 pr. liter

Prisen er angivet pr. liter

Minimumskøb 1 dunk (4 liter)

Varenummer (SKU): BN201004CT Kategori:
Få Pris & Information

Beskrivelse

Granudan, Sealer BN201

Produkt information

Sealer BN201 er en usædvanlig stærk vandbaseret forsegler som kan anvendes på alle typer overflader.
Når du bruger Sealer BN201, har du et yderst effektivt og miljøvenligt forsegler, som kan løse de opgaver og opfylde de krav, som i dag stilles til den moderne produktionsvirksomhed.

Påføring:

 1. Gennemvæd en ren blød fnug- og trævlefri “bomuldsklud” eller “moppe“, påfør et jævnt lag Sealer BN201 på formens overflade, uden at gnide hårdt.
 2. Tør umiddelbart efter mens overfladen er våd med en ny ren klud/moppe indtil overfladen er tør. Fortsæt på denne måde til hele formen er behandlet.
  Lad overfladen hærde i minimum 15 min., før et nyt lag Sealer BN201 påføres og aftørres.
  Dette gentages 2-3 gange for epoxy, polyester og metalforme. For ubehandlet plugs eller overflader med store porøsiteter 6-8 gange
 3. Efter sidste lag Sealer BN201 skal overfladen hærde efter flg. guidelines:
  a. Varm op og vent i 15 min. ved 100°C
  b. Varm op og vent i 60 min. ved 70°C
  c. Varm op og vent i 2 timer ved 50°C
  d. 12 timers stuetemperatur i min. 25°C
 4. Formoverfladen er nu klar til at blive påført slipcoat.

Hvis der er brug for et opløsningsbaseret alternativ til dette produkt anbefaler vi vores “Granudan Sealer GP”. Sealer GP kan kombineres som forsegler til vores vandbaserede slipcoats.
Granudan Sealer GP forlænger formens styrke og levetid betydeligt og bidrager til en forbedret slipresultat for alle typer slipmidler – herunder  “Zyvax Flex-Z 1.0 – 6.0 produkter” og forlænger dermed formens styrke og levetid betydeligt.

Bemærk:
Før påføring skal formen være nøje rengjort for at sikre rette binding fra sealer til formoverflade – Til afrensning anbefales “Granudan Mold Cleaner“, “Granudan WaterClean” eller “Granudan GR-08”.
Ved abrasiv slibning (ved fjernelse af resin-opbygninger) anbefales vores stærke slibeskiver fra “Smirdex” til hårde epoxy formoverflader, eller vores slibe og poler-pastaer fra “Farécla” hvor højglans ønskes.

For nedslidte formoverflader eller overflader med store porøsiteter anbefaler vi at benytte vores primer “MPP C2698W” INDEN påførsel af sealer og slipmiddel.

Yderligere information

Slipsystemer

Sealer

Du kunne også være interesseret i...