GRANUDAN, Sealer 400W

Contact for price

Granudan Sealer 800W (Vandbaseret)

Vores Sealer 800W er baseret på nyeste vandbaseret teknologi og er særdeles modstandsdygtig overfor nyere aggressive infusionsharpikser (vinylestre, epoxy etc.). Dertil har denne sealer fået tildelt egenskaber fra vores primere, og udligner effektivt mikro-porøsiteter med dannelse af en varig, særdeles slidstærk og ensartet hinde som beskyttelse på formens overflade.

Produktet er gennemtestet til bl.a. vind-industrien og ved rette anvendelse af vores tilpassede slipmiddel øges slidstyrken og produktiviteten i en sådan grad, at flere prints kan forventes før formen, behøver vedligehold. Sealer 800W kan anvendes på alle typer overflader hvad enten denne er af metal, polyester eller epoxy.

Sealer 800W danner sammen med vandbaserede slipcoats som f.eks “Aqua Slipcoat 506“, “Release 707”, ”Release 3050W” eller “Watershield“, Granudan’s velkendte vandbaserede slipsystem dedikeret til glasfiber-produktion.

Dette produkt er let at anvende og indeholder ingen (PFAS) fluorholdige stoffer og er derfor ikke sundhedsskadelige for miljøet eller i produktionen.

Hærdningstid: 180 min.  – kan forkortes ved opvarmning af form.

Prisen er angivet pr. liter

Minimumskøb 1 dunk (5 liter)

 

Varenummer (SKU): GR-1262710223 Kategori:
Få Pris & Information

Beskrivelse

Granudan, Sealer 800W

Produkt information

Sealer 800W er en usædvanlig stærk vandbaseret forsegler som kan anvendes på alle typer overflader. Når du bruger Sealer 800W, har du et yderst effektivt og miljøvenligt middel, som kan løse de opgaver og opfylde de krav, som i dag stilles til den moderne produktionsvirksomhed.

Påføring:

  1. Formoverfladen fugtiggøres let med håndspray, “bomuldsklud” eller en “moppe” til store formoverflader. Tør derefter dråberne til en ensartet film med en ny ren klud/moppe
  2. Før laget af slipmidlet tørrer, aftørres med en ren klud for at fortynde filmen og hjælpe med fordampning. Udskift klude efter behov for tilstrækkelig absorption og tørring.
  3. Gentag samme procedure 1-2, overlap en smule for at sikre fuld dækning af formen.
  4. Lad produktet hærde i 15 minutter mellem lagene.
  5. Påfør på samme måde næste lag af Sealer 800W til et samlet antal på 2-4 lag. Lad det sidste lag hærde i mindst 180 minutter i stuetemperatur, før du påfører gel coat eller støber. Hærdning i højere temperatur anbefales og forkorter ventetid.
  6. Formoverfladen er nu klar til at blive påført slipcoat.

Hvis der er brug for et opløsningsbaseret alternativ til dette produkt anbefaler vi vores “Granudan Sealer GP” som er en global anerkendt og effektiv forsegler til beskyttelse af forme og værktøjer. Granudan Sealer GP virker som primer til vores “Zyvax Flex-Z 1.0 – 6.0 produkter” og forlænger dermed formens styrke og levetid betydeligt.

Bemærk:
Før påføring skal formen være nøje rengjort for at sikre rette binding fra sealer til formoverflade – Til afrensning anbefales “Granudan Mold Cleaner“, “Granudan WaterClean” eller “Granudan GR-08”.
Ved abrasiv slibning (ved fjernelse af resin-opbygninger) anbefales vores stærke slibeskiver fra “Smirdex” til hårde epoxy formoverflader, eller vores slibe og poler-pastaer fra “Farécla” hvor højglans ønskes.

For nedslidte formoverflader eller overflader med store porøsiteter anbefaler vi at benytte vores primer “MPP C2698W” INDEN påførsel af sealer og slipmiddel.

Yderligere information

Slipsystemer

Sealer