GRANUDAN, Sealer 2767W

Contact for price

Granudan Sealer 2767W (Vandbaseret)

Vores Sealer 2767W er den stærkeste vandbaserede forsegler på markedet! Unik nyudviklet kemi med egenskaber fra vores primer som effektivt dækker mikro-porøsiteter og danner en varig, særdeles stærk semi-glansfuld hinde på overfladen.

Produktet øger slidstyrken og produktiviteten i en sådan grad, at flere prints kan forventes før formen behøver vedligehold. Granudan Sealer 2767W kan anvendes på alle typer overflader hvad enten denne er af metal, polyester eller epoxy.

Vi anbefaler “Granudan Sealer BN201” som et vandbaseret alternativ til dette produkt.

Sealern. 2767W danner sammen med vandbaserede slipcoats som f.eks “Aqua Slipcoat 506“, “Release 707” og “Watershield“, Granudan’s velkendte vandbaserede slipsystem dedikeret til glasfiber-produktion.

Dette produkt er let at anvende og indeholder ingen (PFAS) fluorholdige stoffer og er derfor ikke sundhedsskadelige for miljøet eller i produktionen.

Prisen er angivet pr. liter

Minimumskøb 1 dunk (5 liter)

Varenummer (SKU): 1262710223 Kategori:
Få Pris & Information

Beskrivelse

Granudan, Sealer 2767W

Produkt information

Sealer 2767W er en usædvanlig stærk vandbaseret forsegler som kan anvendes på alle typer overflader. Når du bruger Sealer 2767W, har du et yderst effektivt og miljøvenligt middel, som kan løse de opgaver og opfylde de krav, som i dag stilles til den moderne produktionsvirksomhed.

Hvis der er brug for et opløsningsbaseret alternativ til dette produkt anbefaler vi vores  “Granudan Sealer GP” som er særdeles global anerkendt og effektiv forsegler til beskyttelse af forme og værktøjer. Granudan Sealer GP virker som primer til vores “Zyvax Flex-Z 1.0 – 6.0 produkter” og forlænger dermed formens styrke og levetid betydeligt.

Fordelene ved Sealer 2767W er:

• Eliminerer “break-in time” for nye forme
• Reducerer “down-time” ved at øge produktionen
• Skaber en fremragende barriere mod skimmelsvamp
• Dette er “næste generations kemi”

Yderligere information

Download

https://granudan.dk/wp-content/uploads/tech.spec_.breezsealer2767w.pdf

Slipsystemer

Sealer

Du kunne også være interesseret i...