GRANUDAN, Release 707 5 kg

Contact for price

Granudan Release 707 (vandbaseret)

Vores Release 707 (et BreeZ produkt) er et semi-permanent, vandbaseret slipmiddel til Glasfiber-/ Plaststøbning.

Produktet danner en “tør” hinde på formens overflade, og er særdeles velegnet til ved brug af gelcoats og problemer med pre-release.

Tacky-tape kan nemt hæftes direkte på slipmidlet samt tørre fibermåtter let blive siddende på valgte placering.

Dertil ingen overførsel, har høj temperaturstabilitet, er hurtighærdende og har en god slidstyrke.

Release 707 danner sammen med vores vandbaserede “Cleaner GR-08“, “Sealer BN201” eller “Sealer 800W”, Granudan’s velkendte vandbaserede slipsystem dedikeret til glasfiber-produktion.

Dette produkt er let at anvende og indeholder ingen (PFAS) fluorholdige stoffer og er derfor ikke sundhedsskadelige for miljøet eller i produktionen.

Hærdningstid: 30 min.

Prisen er angivet pr. liter

Minimumskøb 1 dunk (3,75 liter)

Varenummer (SKU): 1154450493 Kategori:
Få Pris & Information

Beskrivelse

Granudan, Release 707

Produkt information

Granudan Release 707 er et vandbaseret lugtfrit slipmiddel. Dette produkt er et yderst effektivt og miljøvenligt middel, som kan løse de opgaver og opfylde de krav, som i dag stilles til den moderne produktionsvirksomhed.
I dag kan det heldigvis lade sig gøre, at erstatte en lang række sundhedsskadelige opløsningsmidler med mere miljøvenlige produkter, og det er et sådan produkt vi her har udviklet.

Vores Release 707 er et usædvanlig stærk vandbaseret slipmiddel som kan anvendes på alle typer overflader.
Granudan anbefaler Release 707 til brug i simple forme af polyester, epoxy eller vinylester i lettere produktioner.

Påføring:

  1. Formoverfladen fugtiggøres let med håndspray, “bomuldsklud” eller en “moppe” til store formoverflader. Tør derefter dråberne til en ensartet film med en ny ren klud/moppe
  2. Før laget af slipmidlet tørrer, aftørres med en ren klud for at fortynde filmen og hjælpe med fordampning. Udskift klude efter behov for tilstrækkelig absorption og tørring.
  3. Gentag samme procedure 1-2, overlap en smule for at sikre fuld dækning af formen.
  4. Lad produktet hærde i 15 minutter mellem lagene.
  5. Påfør på samme måde næste lag af Release 707 til et samlet antal på 2-4 lag. Lad det sidste lag hærde i mindst 30 minutter, før du påfører gel coat eller støber.
  6. Formoverfladen er nu klar til at blive påført slipcoat.
  7. Når der er behov for vedligeholde med et nyt lag slipmiddel, skal du påføre 1-2 lag Release 707 på samme måde som beskrevet ovenfor. (2 lag vil ofte forøge performance og sikre flere aftryk mellem touch-up

NB:
Før påføring skal formen forsegles korrekt ved brug af f.eks: “Granudan Sealer GP“, “Granudan BN201” eller “Granudan Sealer 800W”.
For nedslidte formoverflader eller overflader med store porøsiteter anbefaler vi at benytte vores primer “MPP C2698W” før påførsel af sealer og slipmiddel.

Yderligere information

Slipsystemer

Slipmidler

Du kunne også være interesseret i...