GRANUDAN, Release 3050W

Contact for price

Granudan, Release 3050W (Vandbaseret)

Granudan vandbaseret semi-permanent slipmiddel udviklet med henblik på at leve op til vindindustriens høje krav til ydeevne.
Produktet resulterer i flere ubesværede og konsistente slip fra kompositdele.

Dette produkt er let at anvende og indeholder ingen (PFAS) fluorholdige stoffer og er derfor ikke sundhedsskadelige for miljøet eller i produktionen.

Prisen er angivet pr. liter

Minimumskøb 1 dunk (5 liter)

Varenummer (SKU): GR-1262690223 Kategori:
Få Pris & Information

Beskrivelse

Granudan, Release 3050W

Produkt information:

Granudan Release 3050W er et vandbaseret slipmiddel. Dette produkt er et yderst effektivt og miljøvenligt middel, som kan løse de opgaver og opfylde de krav, som i dag stilles til den moderne produktionsvirksomhed.

I dag kan det heldigvis lade sig gøre, at erstatte en lang række sundhedsskadelige opløsningsmidler med mere miljøvenlige produkter, og det er et sådan produkt vi her har udviklet.

Før påføring skal formen forsegles korrekt ved brug af “Granudan Sealer 800W”

Påføring:

  1. Formoverfladen fugtiggøres let med håndspray, “bomuldsklud” eller en “moppe” til store formoverflader. Tør derefter dråberne til en ensartet film med en ny ren klud/moppe
  2. Før laget af slipmidlet tørrer, aftørres med en ren klud for at fortynde filmen og hjælpe med fordampning. Udskift klude efter behov for tilstrækkelig absorption og tørring.
  3. Gentag samme procedure 1-2, overlap en smule for at sikre fuld dækning af formen.
  4. Lad produktet hærde i 15 minutter mellem lagene.
  5. Påfør på samme måde næste lag af Release 3050W til et samlet antal på 2-4 lag. Lad det sidste lag hærde i mindst 30 minutter, før du påfører gelcoats eller støber.
  6. Når der er behov for vedligeholde med et nyt lag slipmiddel, skal du påføre 1-2 lag Release 3050W på samme måde som beskrevet ovenfor. (2 lag vil ofte forøge performance og sikre flere aftryk mellem touch-up)

 

Yderligere information

Slipsystemer

Slipmidler

Du kunne også være interesseret i...