GRANUDAN, Enviroshield 4 liter

Contact for price

Granudan Enviroshield (Vandbaseret)

Vores Enviroshield (et BreeZ produkt) har en medium/høj slipeffekt, indeholder ingen opløsningsmidler og har et vandindhold på hele 96-98 %.

Enviroshield er udviklet til større forme, hvor emnerne i almindelighed er lettere at afforme. Efterhånden som emner udtages af formen, vil slipfilmen gradvis nedslides. Vi anbefaler dette produkt til blandt andet epoxy-produktioner med brug af gelcoats.

Dette produkt er let at anvende og indeholder ingen (PFAS) fluorholdige stoffer og er derfor ikke sundhedsskadelige for miljøet eller i produktionen.

Hærdningstid: 15 min mellem påføringer, 30 min afslutningsvis

Termisk stabil op til 260°C

Dækevne: ca. 130 m2 pr. liter

Prisen er angivet pr. liter

Minimumskøb 1 dunk (4 liter)

Varenummer (SKU): ZYENV004 Kategori:
Få Pris & Information

Beskrivelse

Granudan Enviroshield

Produkt information

Granudan Enviroshield er et vandbaseret slipmiddel. Dette produkt er et yderst effektivt og miljøvenligt middel, som kan løse de opgaver og opfylde de krav, som i dag stilles til den moderne produktionsvirksomhed.

I dag kan det heldigvis lade sig gøre, at erstatte en lang række sundhedsskadelige opløsningsmidler med mere miljøvenlige produkter, og det er et sådan produkt vi her har udviklet.

Vores Enviroshield er et usædvanlig stærk vandbaseret slipmiddel som kan anvendes på alle typer overflader.

Enviroshield anvendes til større forme samt til forme hvor de støbte dele er nemme at frigøre.

Påføring:

 1. Gennemvæd en ren, blød fnug- og trævlefri bomuldsklud. Kluden skal være lige nøjagtig gennemvædet, men ikke dryppende.
 2. Påfør Enviroshield med let hånd uden at gnide hårdt, på et område svarende til ca. 50 x 50 cm.
  En våd perlende overflade vil fremtræde. Vent 1-2 minutter.
  Tør efter, med en ren, blød fnug- og trævlefri bomuldsklud, hård indgnidning er ikke nødvendig (drej kluden ofte, således at det våde slipmiddel hele tiden bliver aftørret med tørt stof).
  Fortsæt til hele formen er behandlet. En våd kontinuerlig overflade skal gerne fremtræde.
 3. Påfør 2 lag Enviroshield slipmiddel, som beskrevet i punkt 2. Mellem hver påføring bør formen tørre i ca. 15 minutter.
 4. Efter sidste lag skal formen hærde i ca. 30 minutter ved en rumtemperatur på 18-21°C.
 5. Vigtigt: Før gelcoat påføres, aftørres formoverfladen med en ren, blød fnug- og trævlefri bomuldsklud eller moppe ved større forme.
 6. Formen er nu klar til mange afformninger før ny påføring af Enviroshield er nødvendig.

NB:
Før påføring skal formen forsegles korrekt ved brug af f.eks: “Granudan Sealer GP“, “Granudan BN201” eller “Granudan Sealer 800W”.
For nedslidte formoverflader eller overflader med store porøsiteter anbefaler vi at benytte vores primer “MPP C2698W” før påførsel af sealer og slipmiddel.

Yderligere information

Slipsystemer

Slipmidler

Du kunne også være interesseret i...