GRANUDAN, Composite Shield

Contact for price

Granudan Composite-Shield (Opløsningsbaseret)

Vores Composite-Shield (et BreeZ produkt) giver medio højglans og har en moderat slipeffekt. Produktet anvendes og påføres på store bådforme og på forme, hvor en alt for god slipeffekt ikke ønskes. Granudan Composite-Shield forhindrer at emnet slipper før tid.

Vi anbefaler en behandling med ”Granudan Sealer GP” før brugen af Granudan Composite-Shield.

Dette produkt er let at anvende og indeholder ingen (PFAS) fluorholdige stoffer og er derfor ikke sundhedsskadelige for miljøet eller i produktionen.

Hærdningstid: 30 min ved rumtemperatur på minimum 20°C

Termisk stabil op til 480°C

Dækevne: ca. 100-130 m2 pr. liter

Prisen er angivet pr. liter

Minimumskøb 1 dunk (3,75 liter)

Varenummer (SKU): ZYCOM003 Kategori:
Få Pris & Information

Beskrivelse

Granudan Composite-Shield

Produkt information

Composite-Shield anvendes i større bådforme, til møllehuse, samt til forme hvor man ikke ønsker for højt slip, idet emnerne i almindelighed er lette at afforme. Granudan Composite-Shield giver medio højglans og et medio højt slip.

Den påføres formen med 2 lag efter nedenstående anvisning.

Anvisning:

  1. Gennemvæd en ren, blød fnug- og trævlefri bomuldsklud. Kluden skal være lige nøjagtig gennemvædet, men ikke dryppende.
  2. Påfør din slipcoat med let hånd uden at gnide hårdt, på et område svarende til ca. 50 x 50 cm. En tynd våd film vil fremtræde. Tør umiddelbart efter, mens filmen stadig er våd, med en ren, blød fnug- og trævlefri bomuldsklud. Hård indgnidning er ikke nødvendig (drej kluden ofte, således at det våde slipmiddel hele tiden bliver aftørret med tørt stof). Fortsæt til hele formen er behandlet. En våd kontinuerlig overflade vil fremtræde.
  3. Påfør 2 lag ZYVAX Flex-Z slipcoat, som beskrevet i punkt 1 til 2. Mellem hver påføring bør formen tørre i minimum 15 minutter.
  4. Efter sidste lag hærder formen i minimum. 30 minutter ved en rumtemperatur på 18-21°C. – Formen er nu klar til utallige aftryk.

BEMÆRK! : Formen skal være behandlet med  ”Granudan Sealer GP” før brugen af Granudan Composite-Shield!

Yderligere information

Slipsystemer

Slipmidler

Du kunne også være interesseret i...