GRANUDAN, Cleaner GR-08

Contact for price

Granudan Cleaner GR-08 (Vandbaseret)

Cleaner GR-08 er et effektivt og miljørigtigt rengøringsmiddel, der kan erstatte opløsningsmiddelbaserede rengøringsmidler.

Produktet er en effektiv affedter og fjerner både olie, voks, sæbe og støv fra slibning. Produktet fjerner ikke opløsningsmiddelbaserede forseglings- og/eller slipmidler. Hertil anbefaler vi “Granudan Mold Cleaner”

Vand kan tilføjes til produktet

Dette produkt er let at anvende og indeholder ingen (PFAS) fluorholdige stoffer og er derfor ikke sundhedsskadelige for miljøet eller i produktionen.

Prisen er angivet pr. liter

Minimumskøb 1 dunk (5 liter)

Varenummer (SKU): GR08003 Kategori:
Få Pris & Information

Beskrivelse

Granudan Cleaner GR-08

Produkt information:

Granudan Cleaner GR-08 er et vandbasseret rengøringsmiddel. Dette produkt er et yderst effektivt og miljøvenligt middel, som kan løse de opgaver og opfylde de krav, som i dag stilles til den moderne produktionsvirksomhed.

I dag kan det heldigvis lade sig gøre, at erstatte en lang række sundhedsskadelige opløsningsmidler med mere miljøvenlige produkter, og det er et sådan produkt vi her har udviklet.

Brug enten vores bomuldsklude til mindre områder eller CN Standard Pro Tørmoppe til at afrense større forme.

Ved rensning af vandbaseret forsegling- eller slipmidler anbefaler vi “Granudan Waterclean”

Påføring:

  1. Gennemvæd en ren blød bomuldsklud med GR-08 (blandet 50/50 med vand), og påfør dette på et lille område af formen. For store områder og forme benyttes en af vores “TASKI Versaplus 2.0 Tool” med en grå CN Standard Pro Tørmoppe
  2. Lad rensemidlet sidde i nogle sekunder for, at opløse skidt, støv, olier og voks m.m. – Inden væsken tørrer ud, skal den aftørres med en ny ren klud.
  3. Skift voksholdige og beskidte klude ud. Denne fremgangsmåde fortsættes til hele formen er fri for urenheder.
  4. Trin 1 til 3 gentages indtil overfladen “føles” ren. Benyt vand- eller tape-prøven!
  5. Når alle urenheder er fjernet fra formen, påføres GR-08 blandet 50/50 med vand) igen, for herefter med rolig hånd at aftørre den igen.

Yderligere information

Download

https://granudan.dk/wp-content/uploads/tech.spec_.cleanergr-08_4.pdf

Slipsystemer

Rengøre

Du kunne også være interesseret i...