Knud Bro Allé 4
+45 44 84 37 56

Solid surface designs – Engineered chips

Solid surface designs – Engineered chips

Solid Surface coatings / indfarvede granulater

Med over 35 basis farver produceret i 11 forskellige partikel størrelser, tilbyder vi indfarvede polyesterbaseret granulater med utallige farvekombinationer, mønstre og design til unikke overfladeløsninger. Granulaterne iblandes en NPG Isophotal polyester og kan herefter sprøjtes eller castes på alle typer overflader. Arkitekter kan her vælge overfladedesign til en specifik opgave, og gøre netop deres projekt unikt og innovativt! Vi anbefaler gerne producenter indenfor glasfiberbranchen til virkeliggørelsen af nye tanker og ideer.

Dertil udvikler vi kontinuerligt nye trends og “special effects” for at bringe nye dimensioner til vores overfladeprodukter. Som vi siger: ”The only limitation is your imagination”

Nedenfor en kort beskrivelse og udvalg af farvedesigns:

Dekorative Overflade løsninger

Møbeldesign (på Hoteller, Cafeer, Receptioner, Restauranter), Kunst marmor, Marine, Gulvbelægning, Toilet og bademiljøer, Sports & udstyr, og generelle glasfiber produkter.

Granulaterne er produceret af NPG Isophothal resin, mixed med Aluminium Tri-hydrate og farvepigmenter fri af tynge metaller.

Download Farvekort

Efter at have mixet de valgte indfarvede granulater i en NPG Isophthalic polyester resin og tilsat egnet mændge hærder frembringes en “sten-look” overflade. Den mixede polyestermatrix kan blive sprøjtet op direckte på formoverflade i ca. 2mm tykkelse for derefter at blive reinforced på bagsiden med glasfiber materialer. Større granulater kræver casting med mikrodoler eller tilsvarende som fyldmateriale. Letvægtsmikroballoner kan her være en fordel for at mindske vægt.

Resultatet bliver en modstandsdygtig, reparationsvenlig og samlingsfri homogen overflade med super glat sten-look i forskellige farver.

– HUSK: vi kan matche enhver farve!

​Downloade farvekort her:

Sprøjt med Polycon Sprøjtepistol!

Granudan recommends to use the Polycon spraygun for spray-application of the Granudan anbefaler Polycon sprøjtepisttol for sprøjte-påførsel af den mixede polyestermatrix. Med 9 dyse-størrelser er pistolen særdeles fleksible, og utrolig nem at rengøre, da dysen er eneste værktøj, som skal rengøres.

Få mere information under “Sprøjteudstyr” eller gå direkte til “Downloadcenter” for at hente brochure.