Knud Bro Allé 4
+45 44 84 37 56

Slibe værktøjer – Form overflader

FLEX TRIM – SLIBEVÆRKTØJER

I samarbejde med vores partnere, Flex Trim A/S og MouldProtec, har vi udviklet en unik portefølje af slibeværktøjer til kompositoverflader. Vores fokus har været at begrænse brugen af tid og ressourcer på klargøring og renovering af overflader, før et nyt lag af sealer eller slipmilder kan påføres.

Denne unikke slibeteknologi matterer overfladen og fjerner ikke gelcoats eller overfladelak. På den måde begrænses slid og nedbrydning af overfladekvaliteten. Læs mere på: http://www.flex-trim.com

Flex Trim Vingepudseren

Slibning af buede og profilerede materialer, slibning af høj kvalitet, ensartet slibning

Tekniske specifikationer

Læs mere om Flex Trim Vingepudseren

Vingepudseren er baseret på Flex Trims anerkendte børsteslibesystem, der er kendt for kvalitets slibning af buede og profilerede træ-, metal- og kompositmaterialer. Det fleksible børstehoved sikrer, at børstens strimler sliber overflader jævnt.

Maskinen giver en hurtig og ensartet slibeproces, som er langt hurtigere end traditionel slibning med håndmaskiner. Med et børsteslibesystem undgår du desuden at slibe igennem lag, selvom lagene er tynde.

Resultater

FlexPudser 60

Til kanter, flade og profilerede materialer, lang levetid, alternativ til eksisterende håndslibere

Tekniske specifikationer

Læs mere om FlexPudser 60

FlexPudser 60 er et alternativ til de excenter- og vinkelslibere, der bruges i industrien i dag. Slibemaskinen er anvendelig til slibning af både flade, buede og kantede materialer. Maskinens hastighed er 600 RPM, hvilket både resulterer i en flot slibning og lang levetid for børsten.

FlexPudser 60 er udstyret med en udsugningsskærm, der kan tilsluttes alle typer af udsugningssystemer for en støvfri slibning. Du får en maskine, der er nem at håndtere med minimal belastning og vibrationer for operatøren.

Slibehoveder

FlexPudser 50

Til kanter, flade og profilerede materialer, justerbar hastighed, alternativ til eksisterende håndslibere

Tekniske specifikationer

Læs mere om FlexPudser 50

FlexPudser 50 er udviklet som et alternativ til den excentersliber, der bruges mange steder i industrien i dag. Maskinen er et oplagt valg for dem, der mangler en fleksibel maskine til mindre opgaver. FlexPudser 50 kan anvendes på både kantede og buede overflader.

Maskinen er monteret med en ventil, så hastigheden kan reguleres til den optimale arbejdshastighed. Derudover er den udstyret med en udsugningskærm, der kan tilpasses ethvert udsugningssystem. Flexpudser 50 er nem at håndtere, og operatøren vil opleve minimal belastning.

Slibehoveder