Knud Bro Allé 4
+45 44 84 37 56

Service & Vedligehold på Vinge forme

SERVICE OG VEDLIGEHOLD PÅ VINGE-FORME

Konsulent, leje af operatører, ekstra ressource & træning /uddannelse

Added Value til vores kunder

​​Granudan er en uafhængig leverandør og teknisk sparringspartner, som udpeger de best egnede produkter og løsninger indenfor formvedligehold.

Vores partnere er troværdige, førende producenter af formslipmidler samt nogle af branchen mest erfarne personer i praktisk udførsel og udvikling af innovative forbedringer. Vi ynder at tænke langsigtet fremfor kortsigtet og minder vores kunder om at inddrage alle de produktions- og procesbesparelser, som findes ved tilpasning og valg af rette løsning.

De eksterne omkostninger bør altid opvejes med de interne besparelser.

​I samarbejde med vores nære forretningspartner MouldProtec, kan vi nu samtidigt tilbyde vores kunder at leje et team af erfarne komposit teknikere til udførsel af diverse formvedligeholdelsesopgaver.

Vi kommer med egne værktøjer og sørger for tilbagelevering af formen til aftalt tid, pris og kvalitet. Det kunne også være et behov for ekstra manpower i tilfælde af, at deres eksisterende vedligeholdelse mangler en hjælpende hånd i belastede perioder f.eks. i weekender og ferier, hvor formene oftest er ude til genbehandling.

Vi arbejder globalt og udfører reparationer, slibning, sealing og slipcoat behandling. Vi er stolte af en lang reference-liste indeholdende nogle af største vingeproducenter i markedet.

Læs mere på: www.mouldprotec.com

Download MouldProtec brochure