Knud Bro Allé 4
+45 44 84 37 56

Om Granudan

Granudan er eksklusiv leverandør og teknisk repræsentant for helt unikke Zyvax produkter til den globale Vindmølleindustri.

Vi tilbyder en produktgruppe af 100% vandbaserede, NON-VOC, cleanere, sealere (primere) og release agents (formslipmidler) specielt udviklet til brug i bl.a. vinge-produktioner.

Derudover omfatter vores brede sortiment af formslipmidler løsninger til komposit støbninger indenfor automobil, transport, marine, fly, sportsudstyr, militær, kunstmarmor og polymerbeton. Kig nærmere i vores brochure for valg af slipsystem!

Vores mission er kontinuerligt at sikre et optimeret form-vedligeholdelses program og dermed sikre opnåelse af størst mulige økonomiske og tidsmæssige besparelser for vores kunder.

Disse ”grønne” kemikalier har været benchmark for industrien gennem en årrække og sat nye standarder for miljø og performance.

Med en grøn profil ynder vi således at tænke langsigtet og innovativt fremfor kortsigtet og status quo.

Granudan tilbyder kurser og teknisk træning i brugen af vores slipmidler.

Dette sikrer en generel deling af erfaringen, lokal tilpasning samt udnyttelse af de mange fordele – og besparelser – vores vandbaserede slipsystem bringer til kunder med forskellige produktionsmiljøer.

Bliv klogere med Granudan

Lær hvordan vi øger levetiden på jeres forme, opnår større produktions output mellem hver påføring, sikre ensartet påføringsproces, minimere nedetiden af form ude til klargøring, opnår færre reparationer, forbruger kun ¼ ift. konkurrerende produkter, bruger spraymops til vinge-forme, justerer arbejdsproces lokalt efter temperatur og luftfugtighed.

Interesseret?

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.

​Udover slipmidler forhandler vi også komplimentære produkter såsom påføringsværktøjer og udstyr, mop-systemer og klude, sprøjte-pistoler og overfladebehandlingprodukter i form af slibe- og polermidler fra Farécla.

Sidst skal nævnes vores anerkendte designs af indfarvede granulater til solid surface og kunstmarmorindustrien. Vi lagerfører en utal af farvekombinationer og sikre hurtig leveringstid til vores kunder.

​Granudan er i dag repræsenteret med lagre og salgskontorer i Danmark, Kina og USA.

[wpseo_breadcrumb]