Knud Bro Allé 4
+45 44 84 37 56

farecla slibe polermidler

Farécla Ltd. slibe- & polermidler

Granudan er repræsentant og distributør af Farecla slibe- og polermidler. Vi distribuerer hele produkt-programmet og har altid varerne på lager til levering fra dag til dag til den danske Plast- og Komposit-Industri. Hvad enten vi snakker om reparation af støbeforme, biler eller både med gelcoat-, epoxy- eller metal-overflader eller blot højglans-polering af nye og gamle overflader, giver Farécla slibe & poler-pastaer et fantastisk flot resultat.

Farécla har to produktgrupper indenfor overfladebehandling, som henvender sig henholdsvis til Automobile (Lak-overflader/G-serien). Komposit/Marine industrien (Profile-serien) . Hver type poler-pasta har individuelle egenskaber, og benyttes alt efter overfladens beskaffenhed og ønsket resultat.​

BEMÆRK: Vi har netop købt et stort lagerparti hjem til MEGET BILLIGE priser – alt fra bagskiver, polerhoveder, tilbehør og selvfølgelig polermidler  –  ring for at høre nærmere…

 

Hvorfor Farécla?

Farécla er et af de førende brands indenfor polering og slibe-pastaer. På en hurtig og effektiv måde frembringes den ønskede finish. Vi anbefaler at kigge nærmere på www.farecla.com for mere information og tekniske datablade.

Kontakt os

Benyt nedenstående formular hvis du ønsker at kontakte os.

Vi kontakter dig så snart det er muligt for os.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 Nedenfor ses en kort beskrivelse af hver produktgruppe.

G-range – Automotive

​Industrier:
Automobil; lakerede metaloverflader.

Polerpastaer fra den meget populære gruppe af produkter bestående af tre slibepastaer: G3 / G6 / G10; Hvert produkt med deres egen specifikke egenskaber afhængig af opgave.

”Profile” – Komposit overflader

​Industrier:
Marine, Aeronautics & flyindustrien, Transportbranchen, Wind Energy, Sports & udstyr, rør og bad, møbler, kunstmarmor, og generelle glasfiber overflader.

Profile er en produktgruppe udviklet på ny teknologi, til udbedring af overfladefejl og forbedring af finish på hårde overflader af Polyester, Vinylester, Epoxy og Gel Coat overflader. I forhold til G-serien anvendes Profile uden brug af vand. Dertil findes den HELT UNIKKE og meget populære “Profile UV Wax”, som danner en ekstra beskyttende hinde mod alger, sollys og generelt slid fra vejr/vind.

Polér / slibe skiver – til alle typer overflader!

​Industri:
Den rigtige kombination af produkt og polerskive er nødvendigt for at udnytte produkterne optimalt og gøre arbejdsprocessen hurtigere. Se under produkterne hvilke polerhoved vi anbefaler for hvert produkt!

Granudan tilbyder helle produktudvalget ag polerskiver fra Farecla. Se i brochuren, og kontkt us for pris og levering.
Farecla forbedrer løbende deres udvalg af polerskiver, og vi henviser til www.farecla.com

[wpseo_breadcrumb]