Knud Bro Allé 4
+45 44 84 37 56

Slibe- & polermidler fra Farécla Ltd.

Granudan er repræsentant og distributør af Farecla slibe- og polermidler. Vi distribuerer hele produkt-programmet og har altid varerne på lager til levering fra dag til dag til den danske Vindmølle- & Composite-Industri. Hvad enten vi snakker om reparation af forme, gelcoat-, epoxy- eller metal-overflader samt højglans-polering af nye og gamle emner, giver Farécla slibe & poler-pastaer et usædvanlig flot resultat.

Farécla har to produktgrupper indenfor overfladebehandling, som henvender sig henholdsvis til Automobil/Composite- og Marine-branchen. Hver type poler-pasta har individuelle egenskaber, og benyttes alt efter overfladens beskaffenhed.​

Hvorfor Farécla?

Farécla er et af de førende brands indenfor polering og slibe-pastaer. Det handler om at få den rette finish så effketivt og hurtigt som muligt. Farécla har et unikt program til både automotive (lakeret overflader) og Komposit overflader..

Kontakt os

Benyt nedenstående formular hvis du ønsker at kontakte os.

Vi kontakter dig så snart det er muligt for os.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Nedenfor ses en kort beskrivelse af hver produktgruppe.

G-range – Automotive

​Industrier:
Automobil; lakerede metaloverflader.

Polerpastaer fra den meget populære gruppe af produkter bestående af tre slibepastaer: G3 / G6 / G10; Hvert produkt med deres egen specifikke egenskaber afhængig af opgave.

”Profile” – Komposit overflader

​Industrier:
Marine, Aeronautics & flyindustrien, Transportbranchen, Wind Energy, Sports & udstyr, rør og bad, møbler, kunstmarmor, og generelle glasfiber overflader.

Profile er en produktgruppe udviklet på ny teknologi, til udbedring af overfladefejl og forbedring af finish på hårde overflader af Polyester, Vinylester, Epoxy Resin Composite og Gel Coat surfaces.

Polér / slibe skiver – til alle typer overflader!

​Industri:
Den rigtige kombination af produkt og polerskive er nødvendigt for at udnytte produkterne optimalt og gøre arbejdsprocessen hurtigere. Se under produkterne hvilke polerhoved vi anbefaler for hvert produkt!

Granudan tilbyder helle produktudvalget ag polerskiver fra Farecla. Se i brochuren, og kontkt us for pris og levering.
Farecla forbedrer løbende deres udvalg af polerskiver, og vi henviser til www.farecla.com