Slipmiddel – release agent til formstøbning

De bedste løsninger indenfor formslipmidler

Granudan er eksklusiv samarbejdspartner og teknisk salgsteam for en række vel- og anerkendte brands – herunder ChemTrend og Zyvax. I tæt samarbejde med bl.a. vindmølleproducenter, råvareleverandører og de tekniske folk bag Zyvax/ChemTrend har vi også udviklet en række specialprodukter under vores eget brand ”BreeZ”.

Herudover har vi vores gruppe af ”Aqua Slipcoats”, som er et prisbevidst, højt ydende slipmiddel til både epoxy, polyester og polymerbeton. Produktet har vundet stort indpas ved svære og komplicerede afformninger, som kræver en hyppig beskyttelse grundet et højt stressniveau under støbning (han-forme, aggressive resiner, kanter ved sealant tapes, limflanger, vertikale sider osv.). Aqua Slipcoat er særdeles fleksibel og mindre sensitiv ift. temperatur og luftfugtighed. Den er således attraktiv ved prisfølsomme produktionsområder. 

Vi tilbyder de bedst tænkelige løsninger af både interne og eksterne slipmidler til støbearbejde med bl.a. infusion, pre-preg, håndoplæg, RTM, filament winding, rotationsstøb og pultrusion mv.

Vores vandbaserede slipmidler – release agents – eliminerer behovet for personlige værnemidler. Det giver en større fleksibilitet i produktionen, idet arbejdet kan udføres uden lugtgener og krav til afskærmning og bortskaffelse eller nedlukning af omkringliggende processer på grund af miljøfare. Skærpelsen af miljøkrav og den stadig stigende efterspørgsel på grøn kemi har gjort os til en af de førende leverandører inden for 100 procent NON-VOC-vandbaserede slipmidler.

Få et uforpligtende tilbud på slipmiddel – release agent

Du er velkommen til at høre mere om vores produkter og priser, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på vores slipmidler – release agents. Kontakt os for at høre nærmere. Du kan ringe på telefon 44 84 37 56 eller sende en e-mail til sales@granudan.com.

Selection guide

Vi tilbyder en lang række slipmidler til epoxy, polyester, vinylester, glasfiber og beton. Der er forskellige krav til slipmidlet til hver enkelt type resin. Læs mere om de forskellige krav og vores anbefalinger af forskellige produkter: