SERVICE

Hos Granudan gør vi alt for at sikre vores kunder den bedste service. Det er dét, der gør os til den rette partner og leverandør for dig!

VI TILBYDER SAMLEDE LØSNINGER

Vi sælger ikke kun et kemisk produkt men en samlet løsning til hele formvedligeholdelsesprocessen. Både kemikalier, påføringsværktøjer, service teams, reparationer, slibeløsninger osv. Når du har os, behøver du ikke andre leverandører. Vi er ikke afhængige af enkelte producenters løsninger, vi udvælger de helt rette løsninger, der er specifik for hver kunde – unikke på markedet.

STORT UDVALG AF VANDBASEREDE PRODUKTER

Vi vil gerne bidrage til den grønne udvikling, væk fra giftige kemikalier og sikre bedre arbejdsmiljøer. Det er netop derfor, at vi har specialiseret os indenfor effektiv grøn kemi. Vores grønne løsninger:

  • Fjerner behovet for værnemidler og giver større fleksibilitet i produktioner uden krav til nedlukninger af omkringliggende processer grundet giftige dampe.
  • Eliminere udfordringerne ved bortskaffelse af giftigt affald.
  • Sikre hurtig levering globalt uden dyre afgifter for farlige produkter – hurtigere og bedre fleksibilitet ift. presserende leveringer samt bedre opbevaringsmuligheder for kunden.

TÆT KONTAKT TIL KUNDEN

Hos Granudan ved vi alt om vigtigheden i at finde de rette produkter, og hvordan forkert brug eller valg af produkt kan få indflydelse på hele produktionen. Derfor sætter vi en stor dyd i at holde tæt kontakt med vores kunder, og på den måde sikre at kunden har den nødvendige viden og træning ift. vores produkter. Et teknisk samarbejde medfører også, at vi hele tiden kan sikre kunden, nye og optimerede løsninger.

GLOBAL TILSTEDEVÆRELSE

Vi har kontorer og lagerhuse i både USA, Kina og Danmark, hvilket sikrer høj leveringssikkerhed og logistisk styring.