OM GRANUDAN

Granudan er eksklusiv leverandør og teknisk repræsentant for helt unikke Zyvax og ChemTrend produkter til den globale vindmølleindustri. Vi tilbyder en produktgruppe af 100% vandbaserede slipmiddelsystemer specielt udviklet til vindmølleproduktioner. Derudover anvendes vores brede sortiment af formslipmidler til kompositstøbninger indenfor bilindustrien, transport, marine, fly, sports- og militærudstyr, kunstmarmor og polymerbeton. Vi udbyder også sit eget brand.

Vores mission er kontinuerligt at sikre et optimeret formvedligeholdelsesprogram og dermed sikre opnåelse af størst mulige økonomiske og tidsmæssige besparelser for vores kunder. Med fokus på miljøet forsøger vi at udbrede brugen af grønne kemikalier i produktioner rundt omkring i verden. Vi ønsker at være din fortrukne partner og leverandør af grønne løsninger til formvedligehold.

HVORFOR GRANUDAN?

Granudan tilbyder: 

  • Tæt support og træning
  • Produkter til alle stadier af formvedligehold
  • Værktøj og udstyr til påføring af produkter
  • Global levering
  • Erfaring og viden indenfor et nicheområde
  • Ekspertise i grønne slipsystemer til komposit

Granudan tilbyder kurser og teknisk træning i brugen af vores slipmidler. Dette sikrer videndeling, lokal tilpasning samt korrekt udnyttelse af de mange fordele – og besparelser – vores vandbaserede slipsystem bringer til kunder med forskellige produktionsmiljøer. Lær hvordan man forlænger formenes levetid, opnår højere ydeevne og pålidelighed, begrænser antallet af pauser og får et bedre produktionsudbytte. Med vores produkter skal du bruge mindre end konkurrenternes. Interesseret? Kontakt os for mere information.  

​Udover slipmidler forhandler vi også komplementære produkter såsom påføringsværktøjer og udstyr, mopper og klude, sprøjtepistoler og overfladebehandlingsprodukter i form af slibe- og polermidler fra Farécla. Vi tilbyder også anerkendte designs af indfarvede granulater til solid surface og kunstmarmorindustrien. Vi lagerfører et utal af farvekombinationer og sikrer hurtig leveringstid til vores kunder.

​Granudan er i dag repræsenteret med lager og salgskontorer i Danmark, Kina og USA.