EPOXY & POLY RENGØRING OG KLUDE

En del af Granudans strategi er at finde holdbare kemikalier, der kan erstatte de ellers stærkt giftige produkter med en mere miljøvenlig og grøn kemi.
Vores ECO Epoxy Cleaner er din erstatning for acetone, og produktet leveres klar til brug som formuleret rengøringsmiddel.

Download datablad


Granudan Epoxy & Poly rengøringsmiddel

[expander_maker id=”1″ more=” + Beskrivelse ” less=”- Luk”]

Produktet leveres klar til brug i en 25-liters dunk. Rengøringsmidlet adskiller sig fra brugen af acetone og methylenchlorid, da det ikke fordamper. Det giver dig en klar og effektiv fordel, når du renser værktøjer. I stedet for at tørre produktet af med det samme, skal produktet sidde på et kort stykke tid for at opløse resinen.

Når det kommer til rengøring af maskiner, så er proceduren mere eller mindre den samme, som hvis du brugte acetone. Men med dette produkt kan du lade rengøringsmidlet sidde på maskinerne og i rørene/slangerne i en meget længere periode, end hvis du brugte acetone. Derudover kan du kan vælge at lade maskinen pumpe væsken tilbage i fodertanken eller i en ekstra spand for genanvendelse helt op til 5-7 gange. Vaskemaskiner og rør tørrer ikke ud eller knækker i modsætning til ved brug af acetone.

25 liter

Varenummer
6002025

[/expander_maker]

Epoxy & Poly rengøring klude

[expander_maker id=”1″ more=” + Beskrivelse” less=”- Luk”]

Epoxy & Poly rengøring på klude leveres i små spande med 150 klude i. Rengøringsmidlet adskiller sig fra brugen af acetone og methylenchlorid, da det ikke fordamper. Det giver dig en klar og effektiv fordel, når du renser værktøjer. I stedet for at tørre produktet af med det samme, skal produktet sidde på et kort stykke tid for at opløse resinen.

Varenummer
6002T150WP

[/expander_maker]