Knud Bro Allé 4
+45 44 84 37 56

Chemtrend

ChemTrend startede op tilbage i 1960, og er i dag verdens største producent af slipmidler til gummi, plast, PU og kompositindustrien.

ChemTrend har produktioner i USA, Europa og Kina.

Dansk opfindelse

​Det var danskeren Peer Lorentzen og hans kone, som tilbage i 1960 startede med at udvikle release agents for polyurethane skum i deres garage.

Siden er deres produktsortiment – blandt andet gennem opkøb af konkurrenter – videreudviklet til Die Casting, Gummi, Thermoplast, og Kompositindustrien.

Senest blev Zyvax (link til underside) Inc. opkøbt af ChemTrend for at styrke synergien til kompositindustrien, og ikke mindst sikre adgang til de certificerede vandbaserede slipcoat til flyindustrien.

Granudan er i dag teknisk repræsentant for begge brands i Skandinavien, og tilbyder globalt vores ”BreeZ” program, som blandt andet er en kombination af special-udviklede produkter fra begge producenter.

Stort udvalg af Chemlease-produkter

Granudan fører et stort udvalg af forskellige Chemlease-produkter. Et udvalg finder du naturligvis her på siden, hvor du kan læse mere detaljeret om det enkelte produkt.

Du finder blandt andet følgende produkter:

ChemTrend og Chemlease er de bedste produkter der forhandles hos Granudan

 

 

Har du nogle spørgsmål til vores ChemTrend udvalg?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores udvalg, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig til at finde det helt rette produkt til din situation.

Du kan ringe eller skrive til os, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.