Knud Bro Allé 4
+45 44 84 37 56

PROTECTIVE COATINGS TO
THE PLASTIC, COMPOSITES
& WIND INDUSTRY

Your partner and consultant in green release solutions.

Phone: +45 44 84 37 56Mail: sales@granudan.com
Produkter

Granudan har i samarbejde med Zyvax udviklet vores eget brand inden for formslipmidler (release agents), der er dedikeret til vindmøllebranchen.

Vi kalder dette brand for “BreeZ”, og vi har eneret på levering af disse specialprodukter til den globale vindindustri.

Derudover leverer vi alle øvrige produkter fra Zyvax og ChemTrend til andre industrier i både Danmark, Sverige og Tyskland.

Med et stort fokus på miljørigtige produkter er vores mission kontinuerligt at sikre et optimeret form-vedligeholdelsesprogram og dermed sikre opnåelse af størst mulige økonomiske og tidsmæssige besparelser hos vores kunder.

Hvorfor

Granudan leverer ikke bare produkter – men løsninger!

Med en solid historik tilbyder vi et veldokumenteret og gennemtestet vandbaseret slipkoncept, som ved brug af innovative værktøjer fjerner farlige kemikalier og optimerer komposit-produktioner globalt.

Med Granudan kan du blive klogere på, hvordan vi øger levetiden på forme, opnår større produktionsoutput mellem hver påføring og sikrer ensartet påføringsproces.

Samt hvordan vi bidrager til minimering af nedetiden af forme under klargøring, sikrer færre reparationer, forbruger kun ¼ ift. konkurrerende produkter, hvordan vi bruger spraymops, og hvordan vi justerer arbejdsproces lokalt efter temperatur og luftfugtighed.

Erfaring

Siden 1999 har vi arbejdet tæt sammen med førende vingeproducenter. Kombineret med mere end 40 års erfaring i kompositbranchen har vi en solid viden, og mulighed for at kunne løse de fleste udfordringer relateret til vores produkter gennem analyse og forståelse af øvrige kompositmaterialer og industriens produktionsprocesser.

Knowhow er essensen i vores forretningsfilosofi, som skaber den nødvendige pålidelighed og tiltro fra vores kunder til at følge vores anbefalinger og råd.

Velkommen til

GRANUDAN

Granudan er den eksklusive partner og det tekniske salgsteam for de velkendte brands af formslipmidler “Zyvax” og “ChemTrend” til komposit- & vindindustrien.

Vi tilbyder den bedst tænkelige løsning af såvel interne som eksterne slipmidler (Release agents), hvad enten det omfatter støbninger med infusion, pre-preg, håndoplæg, RTM, filament winding, rotationsstøb, pultrusion m.m.

Vi har udvidet vores slipprogram og kombineret det bedste fra Zyvax med det bedste fra ChemLease (ChemTrend), samt nøje udvalgte special-produkter. Det giver et unikt tilpasset produktvalg til Dem som kunde. Dertil er vi global repræsenteret med kontor og lager i DK (Europa), Kina og USA.

Du er mere end velkommen til at tage kontakt til Granudan ApS, hvis du har nogle spørgsmål til vores løsninger fra ChemTrend, Zyvax eller vores eget brand ”BreeZ” i forbindelse med eksempelvis komposit materialer og almindelig glasfiberstøbning.

Du kan ringe til os på telefon 44 84 37 56, eller du kan skrive til os på sales@granudan.com.

Grøn kemi og komposit materialer til glasfiber støbning

Den øgede efterspørgsel for “grøn kemi” i produktionssammenhænge og skærpelsen af miljøkrav har været med til at gøre både Zyvax og Granudan til den førende leverandør af 100% NON-VOC vandbaserede slipmidler og release agents.

I dag har vi hos Granudan mere end 19 års erfaring med levering af vandbaserede slipmidler (release agents) til nogle af de største vinge-producenter i verden. For vores kunder har det den klare fordel, at vi kender til alle tænkelige faldgruber. Ligesom vi kender alle de tiltag, der kan iværksættes, hvis kunden vil opnå den mest optimale udnyttelse af både slipmidler og release agents.

Dertil har vi fornyligt forlænget vores 5-årige aftale med ChemTrend, og vi besidder således det største udbud af formslipmidler i både Danmark og Sverige til støbning af komposit emner indenfor både glasfiber-, plast- og thermoplaststøbninger.

Vi er din lokale (og globale) distributør med teknisk viden og dag- til-dag-levering for både ChemTrend og Zyvax.

5
årig eksklusiv
aftale fornyes
med Chem-trend​
Et udpluk af vores
produkter
Din sikkerhed for godt arbejde
Medlem af
Har du spørgsmål?
Ring
i dag